Афіша кращих подій твого міста
Сп'янілі від вина та кохання: найромантичніший Валентинів день у гастробарі OSOKIR
28/02/2018
КИЇВ

Сп'янілі від вина та кохання: найромантичніший Валентинів день у гастробарі OSOKIR

Найсвітліше почуття у світі… Воно возвеличує, окриляє, придає впевненості в собі. Про це почуття складають вірші та пишуть книги. Вгадали, про що йде мова? Звичайно ж - про кохання, адже коли як не в переддень найромантичнішого свята говорити про нього. Якщо ви бажаєте в цей день здивувати вашу другу половинку, влаштувавши романтичне побачення, то без легкої вечері при свічках та, найголовніше, келиха витриманого вина вам точно не обійтися.

Вино - це справжній напій кохання. За келихом цього романтичного напою закохані в усі часи розповідали один одному про свої почуття, забуваючи про власні комплекси та забобони. Особливо сильними властивості вина стають у Валентинів день, коли романтикою пронизано все навколо - думки, погляди, настрій, а два келихи цього чарівного напою здатні назавжди об'єднати два люблячих серця. На День закоханих для наших гостей ми підготували особливий сюрприз - келих вишуканого вина у подарунок. Все, що вам потрібно зробити - це поставити лайк під цим записом, зробити репост, підписатися на нашу сторінку і відзначити в коментарях свою дівчину чи хлопця. Бажаєте другий келих у подарунок? Тоді зробіть селфі вашого поцілунку в ОСОКОРІ та викладіть його в соціальні мережі з геовідміткою нашого гастробару. Отримати подарунок ви зможете при будь-якому замовленні тільки 14 лютого (подробиці запитуйте в офіціанта). Додайте трохи пристрасті до цього дивовижного свята кохання!

Друзі, подаруйте собі та своїй другій половинці незабутній вечір і найромантичніший відпочинок – святкуйте День святого Валентина разом з нами ;)

Чекаємо на вас!

OSOKIR GastroBar

Дніпровська набережна, 14

097 772 6581

https://www.facebook.com/ OSOKIR/