Афіша кращих подій твого міста
День нарождення в гастробарі OSOKIR: мрії здійснюються!
28/02/2018
КИЇВ

День нарождення в гастробарі OSOKIR: мрії здійснюються!

Мрієте відсвяткувати День народження, зібравши за одним столом всю свою велику і дружню родину? Або влаштувати галасливу вечірку в компанії друзів, п'янких напоїв та найкращих смаколиків американської кухні? Тільки у гастробарі OSOKIR на вас чекає День народження вашої мрії! Ми подбаємо про те, щоб і ви, і ваші гості отримали масу задоволення і незабутніх вражень, влаштувавши для вас затишне та недороге камерне свято!

День народження буває лише раз на рік і хочеться, аби спогади про нього залишились, як

мінімум, до наступного свята. Саме тому необхідно заздалегідь подбати про організацію цієї унікальної події, розпочавши з пошуку місця проведення. А знаєте, чому вам варто обрати саме гастробар OSOKIR для святкування вашої особливий дати? По-перше, ви зможете влаштувати дійсно грандіозне свято, оскільки наш заклад може прийняти одночасно до 50 гостей при банкеті та до 70 відвідувачів у форматі фуршету. По-друге, на вас очікують найсмачніші страви американської кухні, що готуються з українською душею, яскрава коктейльна карта, мінімалістичний інтер’єр у скандинавському стилі та дивовижна, святкова атмосфера. По-третє, в OSOKIR ви зможете втілити будь-які, навіть найшаленіші задуми, а наш персонал завжди з радістю піде вам назустріч. І наостанок – для вашого максимального комфорту та затишку, ми пропонуємо вам влаштувати захід «під ключ», стартова ціна якого складає 3000 грн!

Звучить цікаво? Звичайно, адже кращого місця, ніж гастробар OSOKIR, для проведення фантастичного Дня народження вам не знайти! Найкраща атмосфера, найсмачніші страви та найрізноманітніші напої, демократичні ціни та високоякісний сервіс - телефонуйте, ми радо відповімо на всі ваші запитання та узгодимо деталі організації вашого незабутнього свята.

До зустрічі в OSOKIR!

OSOKIR GastroBar

Дніпровська набережна, 14

097 772 6581