Афіша кращих подій твого міста
Благодійний аукціон колекційного живопису «Київський арт-вернісаж».
04/06/2018 - 14/06/2018
11:00-19:00
КИЇВ

Благодійний аукціон колекційного живопису «Київський арт-вернісаж».

2

У Києві відбудеться благодійний аукціон колекційного живопису на підтримку сімей загиблих воїнів АТО

14 червня 2018 року в Музеї історії Києва (вул.Богдана Хмельницького, 7) відбудеться благодійний аукціон колекційного живопису «Київський арт-вернісаж». Ознайомитися з лотами аукціону охочі зможуть на передаукціонній виставці з 4 червня.

Кошти, отримані з продажу картин, будуть передані вдовам і сиротам загиблих воїнів АТО та бойових дій.

Серед імен художників, чиї роботи будуть представлені на аукціоні – народні художники України Віктор Шаталін, Федор Захарова, Василь Непийпиво, Матвій Коган-Шац, Анатолій Пламеницький, заслужені художники України Петро Сабадиш, Василь Чегодар, Петро Сулименко, Віктор Севастьянов та інші.

На торги також будуть виставлені картини сучасних українських художників Костянтина та Світлани Шаповалових, які в продовж останнього року провели персональні виставки у Національному історико-культурному заповіднику «Софія Київська», Національному музеї «Київська картинна галерея», відомому у минулому як Національний музей російського мистецтва, та Київській міській державній адміністрації.

Більшість з представлених на аукціон робіт – це колекційний живопис, виконаний у стилі соц-арт і налічує більш ніж 50 років. Всі охочі, як професійні колекціонери, так і пересічні українці, зможуть придбати їх за дійсно благодійними цінами. Продаж деяких лотів стартує з 1 гривні! Організатори намагаються, таким чином, надати можливість якомога більшій кількості людей прийняти участь у благодійності і надати допомогу сім’ям тих, хто загинув, захищаючи нашу країну.

Проект реалізується за підтримки Комітету з питань культури, моралі та духовності Громадської Ради при Міністерстві оборони України та ВГО "Спілка християнських письменників України".

Більше про аукціон можна дізнатися в інтерв’ю з Костянтином Шаповаловим, яке він дав під час відкриття виставки «Київські мотиви» у Київській мерії: https://www.youtube.com/watch?v=CEP81JZRF_Q&feature=youtu.be

Звіт про кошти, зібрані на минулорічному аукціоні живопису:https://www.youtube.com/watch?v=N04qx3Nsv3w

Запрошуємо всіх небайдужих прийняти участь в аукціоні і підтримати тих, хто потребує нашої допомоги! Робимо добро разом!

Вхід на виставку безкоштовний.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 067-395-07-41