Афіша кращих подій твого міста
Виставка Каті Рудакової "Автопортрет жіночності"
22/06/2018 - 08/07/2018
11:00 - 20:00
КИЇВ

Виставка Каті Рудакової "Автопортрет жіночності"

22 червня відбулося відкриття персональної виставки Кати Рудакової під назвою «Автопортрет жіночності» у арт-просторі Lera Litvinova Gallery. Арт-простір відомий знаковими проектами як в Україні, так і закордоном, зокрема у Німеччині, Бельгії, США, успішно представляючи роботи талановитих українських художників сучасності.

Серед гостей, що завітали на відкриття виставки були українські телеведучі, журналісти друкованих видань, блогери, українські та закордонні художники, колекціонери та поціновувачі сучасного мистецтва. Впродовж вечора присутні мали змогу насолодитися мистецтвом, розглянути картини, поспілкуватися із самою художницею та провести вечір у теплій обстановці. Перфоманс від театру «Біла ворона» дозволив поєднати різні види мистецтва, підтримуючи загальну атмосферу заходу.

Основна ідея виставки – відображення ніжного, жіночного та водночас сильного образу у поєднанні сучасного мистецтва і класики. Саме пропускаючи через себе усю доброту та ніжність, шукаючи у собі прояви витонченості та м’якості, Ката Рудакова створила автопортрет жіночності. Художниця майстерно зобразила красу жіночого тіла та витонченість форм, поєднуючи в образах спокій і гармонію з легкою ноткою інтимності.

Ката Рудакова є членом українського союзу художників з 2013 року. Вона відома своїми проектами з ЮНЕСКО в Румунії, а також виставками в Парижі та участю в міжнародних пленерах у Словаччині, Литві, Франції, Білорусі, Румунії.

Куратором проекту стала Леонора Янко, мистецтвознавець, арт-менеджер та директор Lera Litvinova Gallery: «У своїх роботах Ката Рудакова майстерно зображує жіночність на фізичному та духовному рівнях людини, показуючи справжність та безпосередність жіночої натури. Це витончені силуети і щирі емоції, безпосередність і тяжіння, яскравість кольору і вуаль інтимності».

Особливим гостем виставки стала Валентина Малик, регіональний представник міжнародної франчайзингової мережі Центрів емоційного здоров’я Amograce. За її словами «основна мета існування мистецтва – дозволити людям доторкнутися до прекрасного, побачити світ під іншим кутом, поглибитись у вічні істини».

Андрій Кравець, керуючий партнер юридичної компанії K&K LAW COMPANY, що виступає офіційним спонсором події, особисто відвідав виставку. Він зазначив: «Ми завжди підтримуємо талановитих художників, які відновлюють зв'язок між людьми та мистецтвом, живуть в явищі речей, як у своїй стихії, прагнуть наситити реальність яскравими фарбами».

Виставка триватиме до 8 липня. Вхід вільний.

Адреса: м. Київ, вул. Звіринецька, 47.

www.llitvinova.com, e-mail: leralitvinovagallery@gmail.com тел. 050 033 33 17