Афіша кращих подій твого міста
Персональна виставка Андрія Фіголя "Живопис. Пейзаж з приватної колекції"
12/07/2018 - 1/08/2018
11:00-20:00
КИЇВ

Персональна виставка Андрія Фіголя "Живопис. Пейзаж з приватної колекції"

1

12 липня у арт-просторі LeraLitvinovaGalleryвідбулось відкриття персональної виставки пейзажу Андрія Фіголя з приватної колекції. LeraLitvinovaGalleryорганізовує виставки українських художників та влаштовує різноманітні арт-проекти як в Україні, так і за кордоном, маючи на меті познайомити поціновувачів мистецтва з сучасними митцями та їх неординарним баченням світу.

На відкриття виставки завітали українські журналісти друкованих видань, блогери, українські та закордонні художники, колекціонери та поціновувачі сучасного мистецтва. Гості мали змогу розглянути картини, поспілкуватися із самим художником Андрієм Фіголем, а також із засновницею галереї Лерою Літвіновою та директором арт-простору Леонорою Янко. Усі присутні могли насолодитися мистецтвом та провести вечір у приємній атмосфері.

Андрій Фіголь – представник течії імпресіонізму. Його роботи знаходяться у колекціях поціновувачів мистецтва з різних куточків світу, зокрема США, Франції, Італії, Туреччини, Німеччини, Канади, України. Галерея представила виставку картин Андрія Фіголя саме з приватних колекцій, а також кілька його нових робіт. Митець зображує у своїх роботах природу, відтворюючи особисті враження та вкладаючи в кожен мазок фарбою емоції. Художник прагне передати швидкоплинність станів природи та мінливість ефектів світла, додаючи частинку свого настрою та суб’єктивність мальовничого сприйняття.

«Завжди цікаво спостерігати, як художник передає власне світобачення за допомогою фарби. Для мене кожна виставка – це новий погляд на вже існуючі речі, це пошук нових шляхів і генерація натхнення» - Галина Шабшай, директор ShabshaiUpgradeSystem, член Міжнародної Асоціації Енне-типології IEA (Каліфорнія).

Особисто відвідав виставку керуючий партнер юридичної компанії K&KLAWCOMPANY, що виступає офіційним спонсором події, Андрій Кравець: «Ми цінуємо мистецтво за його багатогранність. Іноді хочеться поламати голову над ідеями автора та шукати відповіді, а іноді – просто насолодитися прекрасними витворами і забути про існування сьогодення».

Виставка триватиме до 1 серпня.

Вхід вільний.

м. Київ, вул. Звіринецька, 47.

www.llitvinova.com, e-mail: leralitvinovagallery@gmail.com

тел. 050 033 33 17