Афіша кращих подій твого міста
NERF FEST: Nerf або нічого!
16/09/2018
10:00 – 19:00
КИЇВ

NERF FEST: Nerf або нічого!

1

16 вересня, з 10.00 до 19.00, у Києві на ВДНГ відбудеться яскраве та драйвове свято «NERF FEST». Від рухливих ігор будуть у захваті як фанати, так і нові друзі всесвітньо відомих бластерів Nerf.

На гостей чекають командні змагання, ігри в інтерактивних зонах, конкурси та звичайно призи. Всі активності на «NERF FEST» з бластерами Nerf абсолютно безпечні, адже завдяки м'яким стрілам, виготовленим з поролону, у дитини не виникає неприємних відчуттів, навіть якщо ті влучають у вразливі частини тіла.

Бої команд розгорнуться в найкрутіших куточках всесвіту: на Дикому Заході, в Зомбіленді, на Планеті Пустці. А в інтерактивних зонах у дітлахів буде унікальна можливість першими протестувати нові бластери Nerf. Хлопці будуть проходити смуги перешкод, стріляти по мішенях, візьмуть участь у дуелях та позмагаються у влучності й швидкості.

На 4х інтерактивних зонах, на якихможна випробувати новинки Nerf та відточити навичкивлучності, бластери будутьнадані організаторами.

Окрема зона буде присвячена новій лінійці бластерів Nerf Nitrо, що стріляють гоночними машинками, абсолютно безпечними, як і стріли Nerf. Тут будуть встановлені столи з трамплінами, банки для збивання, маятники, кільця та інші комбінації для гри з бластерами Nerf Nitro.

Крім того, поньорфити прийдуть юні відеоблогери Edik FunTub, SLAVA STAR, STAS ANTISTRESS, Super Tima, NaumKa, Bogdan-mytoys, так що діти зможуть не тільки подружитися з відомими підлітками, а й побачити себе на популярних youtube-каналах.

Батьки повинні бути готовими до того, що після «NERF FEST» дітвора надовго відкладе гаджети та пульт від телевізора зі словами «Nerf або нічого!».

Програма «NERF FEST»:

10:00 - 15:00 - збір гостей (вхід за списками)

11:00 - 18:00 - ігри та бої на аренах

Де: Національний комплекс ВДНГ, павільйон №3, проспект Академіка Глушкова, 1.

Коли: 16 вересня, з 10:00 до 19:00.

Вартість: Безкоштовно.

ВАЖЛИВО:

  • - Для відвідування заходу необхідна попередня реєстрація через спеціальну форму на Facebook: https://www.facebook.com/nerfukraine/
  • - Реєстрація на захід буде закрита після досягнення максимальної кількості зареєстрованих учасників: 1000 учасників + максимум 2 особи, які супроводжують дитину.
  • - Для участі в боях на аренах необхідна наявність власного бластера і запасу стріл до нього.
  • - Одному з осіб, які супроводжують дитину (повнолітніх), потрібно мати при собі паспорт громадянина України та ІПН.