Афіша кращих подій твого міста
Якщо свято – то тільки у ресторані «М’ясо у Вогні»!
01/10/2018 - 01/01/2019
КИЇВ

Якщо свято – то тільки у ресторані «М’ясо у Вогні»!

Друзі, а ви знали, що у ресторані «М’ясо у Вогні» просто обожнюють свята? І не просто обожнюють, а обов'язково відзначають їх весело, смачно і невимушено!

Тут завжди можна організувати захід будь-якого формату, будь то день народження, фуршет, весілля або корпоратив. Просторі дзеркальні зали дозволяють легко розмістити до 72 гостей, а прихований secretroomідеально підійде для невеликої компанії з 10 чоловік - вибір масштабу свята тільки за вами! Одне ми гарантуємо точно: ваш вечір обов’язково пройде незрівнянно і подарує виключно незабутні враження вам і вашим гостям, адже головною зіркою вашого свята стане ВОНО - м'яке, соковите, просмажене до ідеальної рум’яної скоринки…М'ЯСО, приготоване на відкритому вогні!

Приголомшливий вибір м’ясних страв не затьмарюють й інші смаколики домашньої італійської кухні, навпаки – разом вони утворюють бездоганний гастрономічний ряд. Інтер’єр ресторану – це контраст теплих і холодних відтінків, що додадуть вашому святу неперевершеної гармонії затишку та урочистості. А ненав'язливі деталі інтер’єру у вигляді геометричних орнаментів, дерев'яного декору і мінімалістичних ліхтариків створять дуже цікавий простір, в якому буде одночасно і святково, і комфортно знаходитись в компанії близьких людей у особливий день.

І звичайно ж, на всіх іменинників чекає подарунок від закладу – знижка 10% на фінальний чек :)

Ваше свято у ресторані «М’ясо у Вогні» - це особлива турбота про вас і ваших гостей та феєрверк незабутніх спогадів!

Бровари, б-р Незалежності, 2

Reserve&Info: 068 282 88 58