Афіша кращих подій твого міста
Новий сезон, нове меню: таким смачним ви його ще ніколи не бачили!
01/10/2018 - 01/10/2019
БРОВАРИ

Новий сезон, нове меню: таким смачним ви його ще ніколи не бачили!

Осінь – дуже особлива пора року, пора змін, нових захоплень та починань, яка так і надихає створити нові кулінарні шедеври J Бажаючи подарувати вам, дорогі гості, ще більше смаку, ще більше страв, ще більше яскравих гастрономічних вражень, ми створили нове меню… І воно, без перебільшень, бездоганне!

Тільки уявіть собі: ніжна, соковита теляча вирізка з запеченими печерицями та легендарним італійським сиром, доповнена букетом ароматних прянощів, салатним міксом і руколою. Або ж гаряча екзотична піца з курячим філе, сиром та шматочками ананасу. Нам здається, чи осіння хандра вже почала відступати? А як щодо філе лосося, приготованого на грилі з додаванням духмяних італійських трав, чи стейка з індички в апельсиновому соусі? Все ще недостатньо переконливо? Тоді пропонуємо вам наш дивовижний Стейк м'ясника - це гастрономічне диво з мармурової яловичини вологої витримки настільки смачне, що рекомендується до дегустації тільки найвідданішим м'ясним гурманам. Але не переймайтесь - ми маємо ще багато смачних сюрпризів для вас!

Обіцяємо: наше нове меню – це кохання вже с першого шматочка. І нехай затишні обіди і вечері з близькими людьми у ресторані «М’ясо у Вогні» стануть вашою доброю традицією цієї осені. А ми неодмінно подбаємо про те, щоб вам завжди було смачно і тепло на душі :)

Бровари, б-р Незалежності, 2

Reserve&Info: 068 282 88 58