Афіша кращих подій твого міста
Ресторан «М’ясо у Вогні»: соковиті стейки в самому серці Броварів
01/10/2018 - 01/10/2019
БРОВАРИ

Ресторан «М’ясо у Вогні»: соковиті стейки в самому серці Броварів

Свиний ошийок, стейк Рібай або каре ягнятини? Де в Броварах смачно готують м'ясо? Ми знаємо таке особливе місце, де готують виключно неперевершені страви з м’яса, де процес готування перетворюється на справжнє мистецтво – ресторан домашньої італійської кухні «М'ясо у Вогні», який невпинно дарує мешканцям міста яскраві гастрономічні враження, натхненні сонячною Італією.

Меню «М'ясо у Вогні» - це мікс італійських і середземноморських страв: домашня паста і піца, традиційні та авторські десерти, салати й супи. Але мода на різні страви і кухні змінюється щороку, змінюються й гастрономічні уподобання і кулінарні тенденції, тільки безмежна пристрасть людей до м'яса є безумовним виключенням з цього правила. Тому головною гордістю нашої кухні є саме м'ясні страви, які ми готуємо з особливою любов'ю і турботою. Каре, турнедо, особуко, стейки - і це далеко не повний перелік. Вибір страв з м'яса дійсно приголомшливий, у той же час простий і зрозумілий, трішки брутальний, але з точки зору завзятого м'ясоїда – цілковито бездоганний.

«М'ясо у Вогні» - це особливе місце, де можна відпочити в атмосфері комфорту і безтурботності, де можна кожен день насолоджуватися кращими м’ясними шедеврами всесвітньо відомої кухні, де можна просто відчути себе щасливою людиною J

Бровари, б-р Незалежності, 2

Reserve&Info: 068 282 88 58