Афіша кращих подій твого міста
Крафтове пиво та смачні закуски у «М’ясо у вогні»
29/10/2018 - 29/10/2019
КИЇВ

Крафтове пиво та смачні закуски у «М’ясо у вогні»

У італійському ресторані повинні бути італійські продукти. Без сиру Грана ніколи не вийде кремової текстури соусу, а без оливкової олії страва не отримає свого ідеального смаку та аромату. У цьому ми педанти, але коли справа стосується пива, то перевага надається локальному виробнику якісного крафта. У броварні Bierwelle ми обрали найкраще, і раді запропонувати гостям наші знахідки.

Тож, зустрічайте індійський ель. Він має світлий мідний колір, квітково-трав’яний аромат та легкий фруктовий післясмак. Ель не дуже міцний, тому дозволити собі можна не один келих. Для прихильників класичного смаку ми маємо Парове пшеничне – світле нефільтроване пиво з пшеничного та ячмінного солоду. Цей напій подарує легку кислинку і приємну гіркоту. Якщо ж захочеться міцного та насиченого смаку темного пива, то пропонуємо спробувати Bierwelle Темне. Нефільтрований лагер поєднує у собі карамельні ноти з вираженим солодовим смаком.

А от втамувати роздратований апетит ви зможете смачними італійськими закусками. Для початку – двома антіпасті з м’ясними делікатесами та різними італійськими сирами. Продовжити пропонуємо хрумкими брускетами: у нашому меню ви знайдете іх з в’яленою яловичиною, солоним лососем, печерицями та ароматною копою.

Їжа – багатогранне враження. А зі смачним пивом у «М’ясо у вогні» воно подвоюється!