Афіша кращих подій твого міста
Новорічна програма розваг в Маркет моллі «Даринок»
27/12/2018, 28/12/2018, 29/12/2018, 30/12/2018, 31/12/2018
10:00 -20:00
КИЇВ

Новорічна програма розваг в Маркет моллі «Даринок»

Рецепт ідеального новорічного настрою простий: прикрашаємо ялинку, заповнюємо будинок ароматом солодких мандаринів, переглядаємо фільм «Один вдома» і швиденько вирушаємо в Маркет молл «Даринок» за порцією святкових активностей. Адже щодня з 25 по 31 грудня гостей чекає насичена програма розваг, а на вихідних ще й розіграш цінних подарунків. Отже, давайте все по порядку.

Для дітей

Щодня з 12:00 до 17:00 в секторі «Малеча» (3 поверх) для маленьких відвідувачів проходять безкоштовні розваги за участю аніматорів, вікторини з подарунками, а о 15:00 – інтерактивна казка з декораціями. Розвинути творчі здібності дітвора може на безкоштовних майстер-класах зі створення новорічних іграшок та декору:

• 29 грудня - Новорічна прикраса - іграшка «Свинка» і декоративна ялинка з сизалю;

• 30 грудня - Новорічна прикраса «Різдвяний віночок» та ялинка-топіарій з декоративних ниток;

• 31 грудня - Декупаж «Новорічна прикраса» і декоративна ялинка - прикраса до новорічного столу.

Для дорослих

На 1 поверсі Маркет моллу «Даринок» облаштований Новорічний ярмарок. Тут відвідувачі можуть прикупити цікавий декор ручної роботи, а також подарунки своїм близьким. На ярмарку «Смакуй світ», який знаходиться на цьому ж поверсі, для відвідувачів відкривається унікальна можливість поласувати коронними стравами різних народів світу і точно визначитись зі своєю улюбленою кухнею.

Цього року «Даринок» вирішив стати своєрідним Дідом Морозом для дорослих і щосуботи та щонеділі (о 16:00) по 20 січня розігрує цінні подарунки серед відвідувачів. Цими вихідними, 29-30 грудня, своїх власників знайдуть: плазма, кавоварка, чоловіча куртка «Аляска», колонка, електрочайник, сковорідка, косметичні набори, іграшки та інші призи. Все, що потрібно для участі в розіграші - зробити покупку на суму від 200 грн, зареєструвати чек (біля входу №1 або входу №6) і бути присутнім під час оголошення результатів. Розіграш головного призу, автомобіля Hyundai Accent, відбудеться 20 січня! Деталі - http://darynok.ua/ru/events/daruyemo-avto/ .

На вихідних гостей розважатимуть музиканти, міми, фокусник і автори яскравих шоу-програм. Крім того, перед розіграшами подарунків на головній сцені Маркет моллу покажуть яскраве шоу мильних бульбашок (29 грудня) і циркову програму з дресированими тваринами (30 грудня).

Детально ознайомитися з усіма активностями, розкладом та іншим можна за телефоном (044) 461 88 13, на сайті «Даринку» і сторінці в соцмережі Facebook.