Афіша кращих подій твого міста
У Маркет моллі «Даринок» виступить кавер-гурт Inessa and VRashSax
12/01/2019, 13/01/2019
10:00-20:00
КИЇВ

У Маркет моллі «Даринок» виступить кавер-гурт Inessa and VRashSax

12-13 січня Маркет молл «Даринок» запрошує на яскравий виступ кавер-гурту Inessa&VRashSax, дитячі майстер-класи, шоу дресированих тварин, ярмарок страв народів світу і, звичайно ж, розіграші призів.

Найкращим завершенням робочого тижня стануть насичені вихідні з живою музикою, смачною їжею, розвагами для дітей і корисними подарунками. Все це можна знайти в Маркет молле «Даринок» вже цими вихідними.

У суботу відвідувачі зможуть відпочити під запальні ритми кавер-гурту Inessa & VRashSax, а в неділю гостей чекає захоплююче «Шоу дресированих тварин». Час - 15:00, місце - зона Wi-Fi.

Крім цього, щосуботи та щонеділі по 20 січня о 16:00 Маркет молл проводить розіграш призів серед покупців. Все, що потрібно для участі - зробити покупку на суму від 200 грн, зареєструвати чек (біля входу №1 або входу №6) і бути присутнім під час оголошення результатів. У цей уїк-енд відвідувачі можуть виграти: плазму, гіроскутер, самокат, бездротові навушники, чайник, сковорідку і багато іншого. Розіграш головного призу, автомобіля Hyundai Accent, відбудеться 20 січня! Деталі - http://darynok.ua/ru/events/daruyemo-avto/.

Підкріпитися різними смаколиками можна на ярмарку страв народів світу «Смакуй світ», вуличному фуд-корті біля 6 входу або в кафе всередині «Даринку».

У секторі «Малеча» (3 поверх) з 13:00 до 16:00 для дітей пройдуть безкоштовні майстер-класи зі створення статуетки свинки з полімерної глини (в суботу) і коробки з картону для подарунків (неділя). Також кожна дитина зможе зробити безкоштовний аквагрим протягом усього дня і отримає подарунок від Діда Мороза.

Детально ознайомитися з усіма активностями, розкладом і багатьом іншим можна за телефоном (044) 461 88 13, на сайті «Даринку» і сторінці в соцмережі Facebook.