Афіша кращих подій твого міста
Ресторан у самому серці Броварів з дитячою кімнатою!
25/01/2019 - 25/07/2019
КИЇВ

Ресторан у самому серці Броварів з дитячою кімнатою!

«М’ясо у вогні» — не просто ресторан у центрі Броварів. Це затишний та комфортний заклад у дусі останніх гастрономічних тенденцій. Тут легко, святково та, безперечно, смачно.

Кожна страва проходить через серце нашого Шефа, а відкрита кухня з особливим грилем дозволяє насолоджуватися магією їжі ще й візуально.

У ресторані приємний інтер’єр з безліччю фактур — тут дерево і мармур, дзеркала та приглушене романтичне світло. Є приватні зони, де ви зможете усамітнитися чи сісти великою компанією, і, що важливо, окрема дитяча кімната. Тепер ви можете піти на романтичну вечерю, ділову зустріч або ж просто насолодитися дозвіллям не переживаючи за свою дитину. У спеціальній кімнатці діти зможуть грати та веселитися, для дітей проводяться майстер-класи з виготовлення піци та інші розваги. Вам більше не потрібно пильно слідкувати за своїм щастям — ми самі попіклуємося за це (і навіть більше!).

«М’ясо у вогні» переніс частинку еклектизму та традицій у саме серце Броварів! Авторська гастрономія, талановиті кухарі та бармени, найгарніші люди та найкрутіші івенти. А що важливіше – це просто ідеальне місце на кожен день!

Бровари, б-р Незалежності, 2

Reserve&Info: 068 282 88 58