Афіша кращих подій твого міста
Оновлене меню в «М'ясо у вогні»: ще більше Італії у вашій тарілці
01/03/2019 - 01/09/2019
КИЇВ

Оновлене меню в «М'ясо у вогні»: ще більше Італії у вашій тарілці

Трішечки кулінарних новин. Наші кухарі ніколи не стоять осторонь новітніх трендів, популярних тенденцій та ваших побажань, і тому істотно поміркували над меню, щоб проводити вечори у «М’ясо у вогні» вам стало ще смачніше та цікавіше.

Ми вирішили поексперементувати та доповнили меню новими гастрономічними делікатесами. Зовсім скоро літо, а отже ми починаємо ласувати дарами моря, додавши одразу декілька нових страв, де головну роль відіграють морепродукти: легкий неаполітанський салат, пряна паста та оригінальна піца з морським міксом. У будь-якому разі, канонічне поєднання смаку, аромату і текстури, в комбінації з відбірними винами, нікого не залишать байдужими.

Серед новинок також аутентичні італійські равіолі – класичні зі шпинатом та сиром рікота, з ніжним лососем чи соковитою індичкою.

Ми наполегливо рекомендуємо відкрити для себе нові смаки та емоції з унікальними піцами від «М’ясо у вогні» - для поціновувачів м’яса з’явилася «Баварська» з трьома видами ковбасок, «Фірмова» з шинкою, салямі, Моцарелою та італійськими травами, а також «Карбонара» з беконом, сиром Грана Падано та яйцем.

А для солодкого завершення вечора ми додали десерти, для першого знайомства рекомендуємо вишукану Пана коту з соусом Манго.

В оновленому меню ми намагалися гармонійно поєднати різні культури, одвічні традиції та дбайливе ставлення до натурального смаку інгредієнтів. Тому чекаємо на ваші враження та buon appetito!

Бровари, б-р Незалежності, 2
Reserve&Info: 068 282 88 58
https://uvogni.com.ua/