Афіша кращих подій твого міста
8 березня і Масляна на «Даринку»: розіграш подарунків, шоу ілюзіоніста й фольклорні постановки
08/03/2019, 09/03/2019, 10/03/2019
12:00-18:00
КИЇВ

8 березня і Масляна на «Даринку»: розіграш подарунків, шоу ілюзіоніста й фольклорні постановки

8 березня Маркет молл «Даринок» даруватиме жінкам подарунки, а на вихідних влаштує велике святкування Масляної з фольклорними піснями та костюмованими акторами.

У свято весни і жіночності, 8 березня, «Даринок» вітатиме всіх дам солодкими квітами і даруватиме цінні подарунки в рамках конкурсної програми. Доповнять приємну атмосферу живі виступи музичних гуртів ESTRELLAS і K & J Project.

Маркет молл знає, що шопінг – ідеальний подарунок для кожної жінки. Тому 9 березня проведе розіграш сертифікатів та знижок на покупки. У розважальній програмі дня також жива музика у виконанні OscarWilde Coverband, KoloYolo, Heatweavers CoverBand і чарівне шоу ілюзіоніста о 15:00.

Уже традиційно щонеділі о 12:00 «Даринок» збирає маленьких відвідувачів на безкоштовні костюмовані казки. Цього разу, 10 березня, на дітлахів чекає інтерпретація відомої історії «Золоте курча». Після вистави, з 12:40 по 18:00, на головній сцені виступлять: тріо бандуристок «Квітана» і бек-вокалістка Софії Ротару – Христина Сафонова.

Проводжаємо Масляну разом! 9 та 10 березня біля 6 входу (вуличний фуд-корт) гостей «Даринку» будуть веселити атмосферні актори (Сонце, Весна, Чорт, Ведмідь, скоморохи) і фольклорні музиканти. А в конкурсній програмі кожен зможе виграти призи.

Крім того, на території Маркет моллу щовихідних міми та веселі фйоки проводять інтерактивні постановки. А учасники гри «Твістер» безкоштовно отримують чарівні фігурки.

Детально ознайомитися з усіма розвагами, розкладом та іншим можна за телефоном (044) 461 88 13, на сайті «Даринку» і сторінці в соцмережі Facebook.