Афіша кращих подій твого міста
Масштабний Glyanec Fashion Weekend у Маркет моллі «Даринок»
16/03/2019, 17/03/2019
12:00-17:00
КИЇВ

Масштабний Glyanec Fashion Weekend у Маркет моллі «Даринок»

16-17 березня в столичному Маркет моллі «Даринок» пройде третій сезон фестивалю моди Glyanec Fashion Weekend. У програмі заходу – покази жіночих, дитячих та family look колекцій, а в перервах – вокальні номери та розіграші від партнерів. Організатор – модельне агентство «Glyanec».

У суботу гості «Даринку» зможуть побачити покази актуального жіночого одягу, а в неділю – дитячих і family look колекцій. Фестиваль стане хорошою нагодою ознайомитись з українськими брендами, надихнутися стильним вбранням і налагодити контакти з представниками модної індустрії. Час: з 13:00 до 17:00. Вхід вільний.

У рамках традиційної програми вихідних на «Даринку» також виступлять музиканти, міми та фйоки проведуть інтерактивні розваги, а в неділю з 12:00 по 12:40 в зоні Wi-Fi дітям безкоштовно покажуть повчальну костюмовану казку.

«Glyanec Fashion Weekend» – це фестиваль моди, який проводить модельне агентство «Glyanec» в Києві, маючи 10-ти річний досвід організації заходів в сфері моди і краси, а також 6-ти річний досвід організації «South of Ukraine Fashion Days». Формат третього сезону «Glyanec Fashion Weekend» буде відкритим. Цільова аудиторія: люди середнього та високого достатку, творча молодь, байєри/директори онлайн і офлайн шоу-румів українських дизайнерів, професіонали індустрії моди й краси.

Детально ознайомитися з програмою, розкладом роботи та іншим можна за телефоном (044) 461 88 13, на сайті «Даринку» і сторінці в соцмережі Facebook.