Афіша кращих подій твого міста
КВК Батл у Маркет моллі «Даринок»
06/04/2019, 07/04/2019
12:00-18:00
КИЇВ

КВК Батл у Маркет моллі «Даринок»

Ви готові отримати величезну дозу ендорфінів уже на цих вихідних? 6-7 квітня в столичному Маркет моллі «Даринок» пройде справжній КВК Батл, приурочений до Дня сміху.

У межах програми учасники батла представлять номери в 3-х конкурсах: привітанні, розминці та музичному виступі. А гості «Даринку» зможуть посміятися від душі і приємно провести час у колі веселих і кмітливих. Серед команд-учасників: «Своя атмосфера», «Люди», «15 не межа», «Ой, все», «Югославський диван», «Мій рок-н-рол», «451 градус за станом», «37, 7»,«Скраєчку», «Агенти 0,7», «Вулиця розбитих бульбашок» і «7*я».

Переможців КВК батла буде двоє, по одному кожного конкурсного дня (6 і 7 квітня). Хто ж отримає кубок «Даринку» і 6 000 грн? Це буде вирішувати компетентне журі, у складі якого:

• Сергій Тігіпко – учасник і переможець проекту «Розсміши коміка», стендап-комік у «Підпільний стендап», учасник «The Stand Up»;

• Вікторія Підгорна – учасниця телевізійної «Ліги сміху» в складі команди «Планета», учасниця «Тернопільський Ліги Сміху» і чемпіонка Кубка ректора Шевченка;

• спеціальний зірковий гість.

Час початку – 13.00. Місце – зона Wi-Fi.

Не жартами єдиними! «Даринок» підготував мікс інших розваги для всієї родини. У суботу для відвідувачів виступатимуть музиканти, а в неділю, 7 квітня, о 12:00 відбудеться прем'єра костюмованої казки для дітей «Нові вуха короля». Протягом вихідних гостей також будуть розважати ростові ляльки: Дятел Вуді, Мінні і Міккі Маус, а майстри нанесуть будь-який малюнок аквагриму, який тільки забажає дитина. Усе це – в межах безкоштовної програми розваг вихідного дня.

А поки діти будуть дивитися казку і робити аквагрим, батьки зможуть оцінити великий ярмарок килимів, який пройде з 5 по 14 квітня в магазині «Шіраз Килим». Найрізноманітніші варіанти з Ірану, Індії та Туреччини можна буде купити за оптовою ціною і отримати подарунок – до кожного килиму сертифікат на одну безкоштовну чистку, який буде діяти протягом 1,5 року!

Детально ознайомитися з усіма активностями та розкладом можна за телефоном (044) 461 88 13, на сайті «Даринку» і сторінці в соцмережі Facebook.