Афіша кращих подій твого міста
Водоспад яскравих бульбашок у Маркет моллі «Даринок»
13/04/2019, 14/04/2019
12:00-18:00
КИЇВ

Водоспад яскравих бульбашок у Маркет моллі «Даринок»

Напередодні вихідних усі батьки розмірковують над одним питанням: куди піти з дітьми, щоб було цікаво і весело, і собі було чим зайнятись. 13-14 квітня в Маркет моллі «Даринок» будуть пізнавальні розваги для дітвори. А батьки зможуть прогулятися магазинами, відпочити на вуличному фуд-корті й насолодитися живими виступами сучасних кавер-гуртів.

Цілий водоспад яскравих бульбашок побачать гості «Даринку» вже в цю суботу в рамках шоу-програми з однойменною назвою. Різні за формою і кольором легкі кульки заповнять зону Wi-Fi з 15:00 до 15:30. Казкова атмосфера і море посмішок гарантовані. А музичний супровід дня організують запальні «Мохіто Бенд» та «Estrella's».

Неділю вже традиційно розпочнемо з костюмованої казки для дітей. Тривалість – 40 хвилин. Цього разу історія має назву «Зачароване дзеркало», початок о 12:00. Відразу після вистави і до 18:00 «Marlen Band» та «Кралиця» виконають українські та світові хіти на головній сцені маркет моллу.

Весняна погода – ідеальний час для організації пікніка. Але якщо не вистачає часу, щоб виїхати за межі міста, а поласувати стравами на грилі дуже хочеться – вуличний фуд-корт «Даринку» стане відмінною альтернативою. Тут пригощають соковитим шашликом, пловом, рибою і овочами, запашною випічкою, освіжаючими напоями та іншими смаколиками.

Детально ознайомитися з усіма розвагами та розкладом можна за телефоном (044) 461 88 13, на сайті «Даринку» і сторінці в соцмережі Facebook.