Афіша кращих подій твого міста
Свято для справжніх меломанів в Маркет моллі «Даринок».
20/04/2019, 21/04/2019
КИЇВ

Свято для справжніх меломанів в Маркет моллі «Даринок».

1

Це не можна пропустити! Вже на цих вихідних, 20 квітня, всіх відвідувачів Маркет моллу «Даринок» чекає виступ найвідомішого київського кавер-бенду NALABUTENAH.

Група виконає популярні музичні твори від зарубіжних композиторів в стилі диско, поп, рок-н-рол, блюз і лаундж. Всім знайомі треки здивують слухачів новим несподіваним звучанням. Позитивний заряд енергії забезпечений усім присутнім!

Час початку - 15:30. Місце - зона Wi-Fi.

Також в цей день, о 12:00 для вас виступить Павло Пігура, учасник популярного телевізійного шоу «Х - фактор», а о 15:00 відбудеться шоу дресированих тварин.

У неділю, 21 квітня, для найменших відвідувачів Маркет моллу «Даринок» буде представлена ​​казка «Зачароване дзеркало», яка розпочнеться о 12:00. Розважальну програму для всієї родини о 12:40 продовжать музиканти IVASAX & ANNANET з прекрасним вокалом під супровід саксофона. А о 15:00 стане по-справжньому спекотно, адже на сцену вийдуть запальні ESTRELLAS з мотивами мексиканських ритмів.

Всі заходи відбудуться в рамках безкоштовної програми активностей вихідного дня в Маркет моллі «Даринок».

Детально ознайомитися з усіма активностями та розкладом можна за телефоном (044) 461 88 13, а також на сайті «Даринку» і сторінці в соцмережі Facebook.