Афіша кращих подій твого міста
На Даринку святкові вихідні пройдуть під музичний акомпанемент
27/04/2019, 29/04/2019
12:00-18:00
КИЇВ

На Даринку святкові вихідні пройдуть під музичний акомпанемент

27 і 29 квітня в Маркет моллі «Даринок» очікується справжній музичний бум. Усі вихідні відвідувачів розважатимуть запальні кавер-бенди та інші активності для всієї родини.

В суботу 27 квітня о 12:00 виступить популярна музична група Mohito Band. У репертуарі - оригінальні обробки популярної, етнічної, латиноамериканської музики і джазу. Музикантам завжди вдається створити потрібну атмосферу і поділиться своєю любов'ю до музики з глядачем. У репертуарі також багато мексиканських мелодій і пісень іспанською мовою. О 15:00 на гостей чекає незабутнє «Чарівне Кріо-шоу», а о 15:30 свій виступ розпочне фіналіст «Голосу Країни», соліст музичного шоу «Lords of the sound», Ігор Петров (Mogilevsky)

У понеділок 29 квітня «Даринок» запрошує всіх продовжити святкувати Великдень і провести вихідний весело і насичено! О 12:00 на вас чекає, улюблена з дитинства, інтерактивна казка «Пригоди Петрика П'яточкіна». О 12:45 атмосферу свята підхоплять Chris & Man CoverBand. А о 15:00 розпочнеться виступ популярного київського кавер-гурту «No Comments». На вас чекає повноцінний концерт, в якому зібрані всі найбільш популярні та яскраві хіти минулої епохи. Музиканти "No Comments" не тільки "змахнуть пил" зі старих пісень, а й вдихнуть в кожну з них нове життя сучасним звучанням і авторським аранжуванням.

Усі заходи відбудуться в рамках безкоштовної програми активностей вихідного дня в Маркет моллі «Даринок».

Детально ознайомитися з усіма активностями та розкладом можна за телефоном (044) 461 88 13, а також на сайті «Даринку» і сторінці в соцмережі Facebook.