Афіша кращих подій твого міста
Шоу малюнку на воді в Маркет моллі "Даринок"
04/05/2019, 05/05/2019
12:00-18:00
КИЇВ

Шоу малюнку на воді в Маркет моллі "Даринок"

Перші вихідні травня в Маркет моллі «Даринок» обіцяють бути насиченими і пізнавальними. Для гостей виступлять ряд популярних кавер-бендів: Mary`s Band, Anna Taurus, Croissant Band, ILONA & GooseBumps. Дітям покажуть казку з мультгероями «Добрі поради» і нанесуть аквагрим. Родзинкою вихідних стане шоу техніки ебру – малювання на воді.

4 травня, у суботу, з 12:00 до 15:00 Mary`s Band виконає зарубіжні хіти у цікавих авторських аранжуваннях. Гостей чекає легкий джаз, фанк, соул, а також поп і поп-рок виконання. А з 15:00 до 15:40 відвідувачам покажуть усі тонкощі техніки давнього східного живопису на воді в рамках шоу «Ебру». Процес розвиває уяву, дозволяє зануритися в світ кольору і приборкання «плаваючого» фону. Завершить розважальну програму дня 2-годинний виступ запального кавер-гурту Anna Taurus.

5 травня, у неділю, з 12:00 до 12:45 «Даринок» запрошує гостей з дітлахами на казку з мультгероями «Добрі поради». Костюмована постановка з повчальним підтекстом стане корисним проведенням часу для кожного малюка. І куди ж без музики ?! З 12:45 до 18:00 на головній сцені виступлять енергійні музиканти Croissant Band і ILONA & GooseBumps. Ритми латини, шарм французького шансону, а також світові композиції в незвичному звучанні – кожен знайде мелодію до душі.

Крім того, протягом вихідних гостей розважатимуть веселі Фйоки і міми, а всі охочі зможуть нанести яскравий аквагрим.

Заходи відбудуться в межах безкоштовної програми вихідних.

Детально ознайомитись з усіма активностями та розкладом можна за телефоном (044) 461 88 13, на сайті «Даринку» і сторінці в соцмережі Facebook.