Афіша кращих подій твого міста
Показ фільмів кінофестивалю "Світло" у бібліотеці ім. Кудрі
29/10/2019
15:00
КИЇВ

Показ фільмів кінофестивалю "Світло" у бібліотеці ім. Кудрі

3

Кінофестиваль «Світло» - це платформа для збору, пропаганди світлого, культурного, просвітницького кіно в Україні і за кордоном. Він виступає за формат фільмів, передач, відеотворів, в яких не буде місця насильству і аморальності.

Організатором кінофестивалю є Спілка християнських письменників України. Вона завжди була ініціатором оригінальних, що не мають аналогів в Україні, проектів.

Кінофестиваль "Світло" - це відома, наймасштабніша кіноподія року. Його учасниками є студії, телеканали, незалежні творці не тільки з України, але зі Швейцарії, Іспанії, Німеччини, Франції, Ізраїлю, Росії, Білорусі, США та інших країн.

З програмою V міжнародного кінофестивалю «Світло» можна ознайомитись на сторінці: http://kinofest-svet.com.ua/uk/program-2019.html

Програма показу створена заступником Голови громадської ради при КМДА Ларисою Котляковою. Проект «Світле кіно мандрує бібліотеками» започаткований Спілкою християнських письменників України спільно з Департаментом культури КМДА і охоплює десятки київських бібліотек.

Вхід вільний