Афіша кращих подій твого міста
У Шинку на Печерську — оновлене меню
04/11/2019 - 30/11/2019
КИЇВ

У Шинку на Печерську — оновлене меню

Завітайте в Шинок на оновлене меню! Маємо чим здивувати постійних гостей нашого закладу. А для нових друзів приготуємо страви, які залишать найкращі враження від українсько-європейської гастрономії.

Приходьте з друзями, сім’єю та коханими, або запрошуйте колег і бізнес-партнерів. В п’ятьох затишних залах Шинку ви розташуєтесь з комфортом і вдвох, і величезною компанією.

Свій наступний візит почніть з дегустації страв зі спеціального меню від Шефа. Він взяв сезонні овочі, фермерські сири та м’ясо і створив непередбачувані та захопливі поєднання.

Результати його кулінарних витворів: тріо паштетів (качиний, баклажанний і форшмак) та брускета з козячим сиром — для початку; квасолева юшка з баранчиком і гарбузовий крем-суп — на основне. Не оминайте яскраве на вигляд і на смак карпачо з буряка та салат з карамельного гарбуза — смачного ще багато.

Ви вже знайомі з запеченою карпатською фореллю і судаком по-київськи, а тепер до страв із річкової риби в Шинку приєднується видатний стейк із сома. Соковитий шмат риби подаємо з овочевою сальсою і гранатовим соусом. Риба в Шинку — це смачно. В цьому варто пересвідчитися, скуштувавши будь-яку з цих страв.

Як це, коли дійсно солодко, ви зрозумієте, зазирнувши в меню десертів. До ранкової або вечірньої кави ми подаємо сирники з полуничним пюре та ніжне тістечко кремшніту. Замовляйте смаколики на пізній сніданок у Шинку, або як солодке підкріплення приємних вражень після вечері.

Для гостей із дітьми пропонуємо корисне меню, яке ми розробили спеціально для малечі. Замовляйте для дітлахів мінібургери або парові котлети з курятини, а на десерт — сирну запіканку. Для дітей у Шинку — здорове та смачне харчування.

Для дорослих теж є добра новина: тепер у Шинку для вас готують класичні коктейлі! Замовляйте Еспресо Мартіні, Куба Лібре, Бульвардье та іншу коктейльну класику для супроводу вдалого вечора.

Насолоджуйтеся новими стравами за старими звичаями української гостинності.

До зустрічі в Шинку на Печерську!

ШИНОК | ресторан-легенда

бул. Лесі Українки, 28 В

066 507 77 15

https://www.shynok.kiev.ua/