Афіша кращих подій твого міста
Час планувати новорічний корпоратив у Goodman
05/11/2019 - 31/12/2019
КИЇВ

Час планувати новорічний корпоратив у Goodman

1

На новорічному корпоративі гарно відпочине той, хто завчасно потурбувався про місце й святкову програму. Тому Goodman рекомендує не гаяти часу, а вже восени забронювати ресторан для корпоративної вечірки.

Інтер’єр мітерії чудово підходить для того, щоб влаштувати вечірку в стилі «Великого Гетсбі», італійської мафії, чи, навіть, без певної тематики гарно провести час у приємній компанії та затишній атмосфері нашого стейкхауса.

Так, у нас затишно, а ще — надзвичайно смачно. Про стейки Goodman вже давно складають легенди, а коли, як не під Новий рік, вам з колегами потішити себе відбірною американською яловичиною! Ці стейки стануть і подякою за плідну працю, і заохоченням, щоб не втратити запал у роботі в майбутньому.

Ігристе для прекрасних панянок, щось міцніше — наприклад, шотландське віскі — для чоловіків. Ми готові вразити вас низкою вишуканих страв, класичних коктейлів та елітного алкоголю, що вони як святкова гірлянда осяють вашу вечерю. У Goodman всього буде вдосталь для того, щоб незабутньо зустріти прийдешній рік, розкішно та зі смаком!

Нагадуємо, що резервуючи стіл на 8 та більше осіб, ви отримаєте знижку 25% на меню. Goodman чекає на вас! У нас все ще є вільні дати, тому дзвоніть і резервуйте стіл на зручний для вас час!

Нехай в Новому році все буде нове, старі — лише добрі традиції, такі от, як зустрічі в стейкхаусі Goodman.

Київ, вул. Жилянська, 75
(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45
http://goodman.com.ua/