Афіша кращих подій твого міста
Корпоратив для щирих українців у Шинку на Печерську
27/11/2019 - 31/12/2019
КИЇВ

Корпоратив для щирих українців у Шинку на Печерську

Час відкласти робочі проекти і спланувати новорічний корпоратив. Поспішайте забронювати ресторан для вечірки — вільні передноворічні дати розбирають, як гарячі пиріжки! Але якщо встигнете приєднатися до святкування у Шинку, всім вистачить і домашніх пиріжків, і вишуканих страв від Шефа, і святкових тостів під шампанське.

Тільки здається, що до Нового року ще далеко. Ми ж у Шинку звикли планувати наперед і вже підготували святкове меню для корпоративів. Для вашого колективу пропонуємо ситні та смачні страви української та європейської кухні, коктейлі та наливки від Шинкаря. Ціна за все — всього від тисячі гривень з людини, а задоволення від смаколиків з кухні ресторану — неоціненне!

Що ж, колектив у зборі, холодна перцівка вже на столі поміж запашних асорті з риби та м’яса. Парують макітри вареників, а повні тарілки вражають різноманітністю національних делікатесів. Ваша ж першочергова задача в цей передноворічний вечір — насолоджуватися їжею та розважатися!

До речі, про розваги - наш банкет-менеджер допоможе вам скласти оригінальну програму корпоративної вечірки. Якщо маєте індивідуальні побажання, розкажіть про них! Ми із задоволенням реалізуємо ваші бажання — на те і є Новий рік. Організуємо танці, співи, ведучого або й самого Діда Мороза — одним словом, все, щоб забезпечити гідний супровід для головної корпоративної події року!

Залишилося визначитися з розташуванням. І тут є про що подумати: у Шинку до ваших послуг 5 просторих залів. Бронюйте конференц-залу для великого банкету або фуршету до 80 осіб. А для затишного корпоративу у вузькому колі колег резервуйте стіл у «Світлиці», «Жоржині» або «Коморі». Відкорковуємо ігристе та чекаємо на ваш колектив, щоб зі смаком відсвяткувати наближення Нового року! Дзвоніть і бронюйте ресторан на зручний для вас час!

ШИНОК | ресторан-легенда

бул. Лесі Українки, 28 В

066 507 77 15

https://shynok.kiev.ua/