Афіша кращих подій твого міста
Все, що ви хотіли дізнатися про стейки Goodman
28/11/2019 - 28/05/2020
КИЇВ

Все, що ви хотіли дізнатися про стейки Goodman

Час пролити трохи світла на гастрономічних героїв вечері в стейкхаусі Goodman. Кожен з офіціантів закладу презентує вам найкращі відруби м’яса на демонстраційному підносі. Для тих, хто ще не бачив цю презентацію наочно, пропонуємо мінігайд у світ преміальних стейків. Ця нотатка стане в пригоді й старим друзям стейкхауса Goodman, аби пам’ятати, за що ми цінуємо американську мармурову яловичину.

Для першого знайомства зі справжніми стейками замовляйте рібай. Цей стейк доречний за будь-яких обставин. Спробувавши рібай, ви зрозумієте, у чому полягає кардинальна відмінність преміальної яловичини від іншого м’яса. Найбільш мармуровий відруб і від цього найбільш соковитий, він потребує ретельної прожарки. Тож, якщо не любите м’ясо з кров’ю, рібай — це найкращий варіант.

Легендарний стейк Нью-Йорк вперше почали готувати у класичних американських стейкхаусах. Оточений мармуровим комірцем, відруб стріплойн, як іще називають цей стейк, отримують з поперекової частини бичка. Він приваблює поціновувачів своїм сильним м’ясним смаком і спокусливим ароматом. Коли не знаєте, що обрати - замовляйте стейк Нью-Йорк у прожарці medium rare. Час дізнатися, чим цей стейк підкорив весь світ.

Спробуйте також філе-міньйон - стейк, який без перебільшення тане у роті. Цей відруб є найбільш пісним і ніжним через те, що м’яз у основі вирізки не залучається в дію під час руху тварини. Замовивши філе-міньйон, ви отримаєте стейк з унікальним вершковим смаком і делікатною текстурою. Настільки, що правильно приготований філе-міньйон можна легко розрізати виделкою. Спробуйте цей пісний стейк або пригостіть ним кохану людину на знак своїх ніжних почуттів.

Але філе-міньйон — це досить маленька порція ніжного мармурового м’яса. Бажаєте більшого — обирайте шатобріан. Цей стейк, який вперше з’явився на кухні французького віконта, має виключно аристократичний смак та ідеально пасує до вишуканої вечері. Він відрізняється і грандіозним розміром, тому не їжте його наодинці. І майте на увазі, що цього величезного красеня з головної частини вирізки раніше готували лише з особливого приводу. Ваш візит у Goodman є саме таким. Приходьте, час куштувати шатобріан!

Наприкінці, ми мали б порадити вам найсмачніший стейк у Goodman. Але остаточне рішення залишиться за вами. Обирайте свій: найбільш соковитий, ароматний або ніжний відруб. Але спершу спробуйте їх всі, бо кожен стейк у Goodman заслуговує вашої особливої уваги.

Київ, вул. Жилянська, 75

(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45

http://goodman.com.ua