Афіша кращих подій твого міста
Подарункові карти Goodman — ваш безпрограшний презент на свята
28/11/2019 - 31/12/2019
КИЇВ

Подарункові карти Goodman — ваш безпрограшний презент на свята

Подаруйте близькій людині враження. Це — єдине, що завжди доречно і що, на відміну від матеріальних подарунків, не припадатиме пилом у шафі.

Залишилося обрати спосіб, в який ваші близькі отримають позитивні емоції. Політ на повітряній кулі, поїздка верхи, курс гончарства — не помиліться з вибором подарунку. Ви краще за інших знаєте, що принесе найбільше задоволення і надовго залишиться в пам’яті. Але якщо відчуваєте сумніви, пам’ятайте, що вишукана вечеря — це те, чого багато хто бажає, але не часто може собі дозволити.

Придбайте подарункову карту в Goodman на 900, 1500 або 2000 гривень у подарунок для особливої людини. Подаруйте її колезі, який за купою роботи вже давно не розслаблявся в компанії стейка та склянки улюбленого віски. Батькам — на річницю весілля, коханим — просто за те, що вони в нас є.

Розповідаємо покроково, як правильно піднести такий подарунок. Запросіть близьких у Goodman. Після чергового шматочку ніжного, витриманого стейка хтось неодмінно зауважить, як добре було б прийти в Goodman знову. Тоді ви, як чарівник, вручите свій подарунок.

Попереду свята — Новий рік і Різдво. Не витрачайте час у торговельних центрах, даруйте справжню насолоду. Шукати не треба — вона ховається у преміальних стейках і вишуканому вині в затишних залах стейкхауса Goodman. Замовляйте подарункову карту й даруйте близьким можливість приєднатися до культу м’яса, вина та гостинності.

Київ, вул. Жилянська, 75

(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45

http://goodman.com.ua