Афіша кращих подій твого міста
5 причин повечеряти в Goodman
04/12/2019 - 04/05/2020
КИЇВ

5 причин повечеряти в Goodman

Всі переваги, які ви отримаєте під час візиту до американського стейкхауса в центрі Києва, не перерахувати. Але все ж, ми відокремлюємо 5 головних причин, які допоможуть остаточно переконатися, що стейки Goodman — це завжди гарне рішення для вечері.

1. Goodman — це стейки, якими їх знають і люблять в усьому світі. М’ясо, з якого готують стейки, отримане від провідних постачальників Сполучених штатів, Австралії та Нової Зеландії. Рецепти й технології, які використовують у ресторані, визнані професіоналами цієї галузі як найкращі. Це — перевірена роками класика. Завітайте у Goodman за стейками, які ототожнюють в собі відмінні смакові якості преміальної яловичини та досвід тих, хто робить їх по-справжньому досконалими.

2. Goodman — це щира та дружня атмосфера. З моменту відкриття у 2008 році Goodman із року в рік залишається лідером на ринку. Не останню роль в цьому відіграє виключна якість сервісу та вишукана кухня ресторану. Але перш за все, гості обирають Goodman тому, що це місце, де можна бути самими собою. Повечеряйте в Goodman хоча б раз, щоб відчути невимушеність і комфорт, які є невід’ємною частиною відпочинку кожного гостя легендарного стейкхауса.

3. Goodman — це звичні речі, які можуть здивувати. Стейки — це виняткове задоволення, але й інші страви Шеф-кухаря Goodman, знайомі та улюблені багатьма гостями, ладні приємно вразити навіть досвідчених гурманів. Заходьте в Goodman за поєднаннями смаків і ароматів, що переплітаються у щось нове та незабутнє.

4. Goodman — це те, що ми уявляємо, коли мова йде про стейкхаус. Затишок матеріалізувався в інтер’єрі закладу. Тут дерев’яні панелі, старі фотографії на стінах і грає старий-добрий джаз. У м’якому неяскравому світлі приємно зібратися разом із близькими та послабити напруження, забувши про турботи. Приєднуйтеся!

5. Goodman — це культ м’яса, вина і, безумовно, гостя. Стейки Goodman — преміальні, вина — п’янкі та вишукані. А культ гостя в Goodman — це основа гостинності. Тут знають, що потрібно відвідувачам: смачна їжа, гарне обслуговування та приємна атмосфера. Якщо вам потрібно саме це — ласкаво просимо в Goodman. Тут ви отримаєте все в найкращому вигляді.

Goodman — це хороші люди, що готують і подають стейки для хороших гостей, які їх люблять. До зустрічі в Goodman, якщо ви любите стейки або готові їх полюбити. Так само сильно, як це робимо ми!

Київ, вул. Жилянська, 75

(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45

http://goodman.com.ua