Афіша кращих подій твого міста
Не будь схожим на всіх! Влаштуй корпоратив у січні
24/12/2019 - 31/01/2020
КИЇВ

Не будь схожим на всіх! Влаштуй корпоратив у січні

Поки інші компанії змагаються за вільні дати для передноворічного корпоративу, будь мудрішим. Заплануй корпоративне свято на січень — тут і вільного часу більше, і робоче навантаження менше.

На початок 2020 року в Шинку на Печерську ще багато вільних дат для бронювання. Тому рекомендуємо в грудні зосередитися й закрити всі поточні задачі, а у січні розслабитися на корпоративі.

Передноворічних справ у кожного вкрай багато: вирішити всі відкриті питання по роботі, прикрасити оселю, купити подарунки та спланувати новорічну ніч. Як із таким довжелезним списком ще й на корпоратив встигнути?

Поспішати не потрібно, бо у 2020-му в Шинку застілля будуть не менш смачними й щедрими, ніж у 2019-му. А задоволення буде навіть більше, бо тепер-то нічого не відволікає. Зосереджуйтеся на приємностях і відпочивайте на корпоративній вечірці в легендарному Шинку!

Бронюйте окрему залу, або резервуйте стіл для корпоративного банкету або вечері на зручний для вас час у січні. Свято має залишатися святом: безтурботним і приємним. Ми в Шинку допоможемо зробити його саме таким!

ШИНОК | ресторан-легенда

бул. Лесі Українки, 28 В

066 507 77 15

https://shynok.kiev.ua/