Афіша кращих подій твого міста
Goodman презентує оновлене меню бізнес-ланчів
26/12/2019 - 26/05/2020
КИЇВ

Goodman презентує оновлене меню бізнес-ланчів

Ми додали до обіднього меню бургери та біфштекси! Замовляйте на бізнес-ланч бургери з яловичини, курятини або ягнятини - з картоплею фрі та соусами. Також тепер пропонуємо до обіду біфштекс із курятини чи ягнятини, або класичний яловичий з яйцем, у комплексі з салатом або супом.

Впевнені, що це оновлення сподобається постійним гостям нашого стейкхаусу. Стейки на обід — це завжди прекрасно, але нові страви не менш апетитні та ситні. Для тих же, хто ще не знайомий з кухнею нашого закладу, бізнес-ланч — це чудова можливість спробувати якнайбільше за найкращою ціною.

З 12:00 до 16:00 замовляйте бізнес-ланчі у будь-яких комбінаціях і спробуйте одночасно декілька вишуканих страв від Шефа Goodman за фіксованою ціною.

Ще одна особливість обідів у Goodman, це те, що навіть у час великої завантаженості, ми подаємо гастрономічне задоволення з вражаючою швидкістю. У гостей Goodman мінімальне очікування, бо культ гостя для нас — перш за все.

У стейкхаусі Goodman ви отримаєте не просто бізнес-ланчі. Ми щиро зацікавлені в тому, щоб порадувати вас вишуканими стравами і бездоганним сервісом навіть у рамках короткої обідньої перерви.

Ми не знаємо нічого про вашу посаду в офісі, але на бізнес-ланчі в Goodman ви отримаєте найбільші привілеї.

Робіть резерв на обід. Чекаємо на вас у Goodman.

Київ, вул. Жилянська, 75

(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45

http://goodman.com.ua