Афіша кращих подій твого міста
Особливі зустрічі у VIP-залі Goodman
02/01/2020 - 02/07/2020
КИЇВ

Особливі зустрічі у VIP-залі Goodman

Для приватної зустрічі без спостерігачів пропонуємо замовити окрему VIP-кімнату в стейкхаусі Goodman. Насолоджуйтеся спілкуванням з близькими, вирішуйте ділові питання та будьте впевнені: у VIP-залі вас ніхто не потурбує.

Бронюйте залу, якщо плануєте зустріч з партнерами по бізнесу, приватну вечірку з найближчими друзями або сімейний вечір, під час якого ніщо і ніхто не буде відволікати вас від важливої розмови.

VIP-зала, оформлена в традиційному стилі американського стейкхауса - ідеальне місце, щоб додати зустрічі більше приватності, проте залишатися на одній хвилі з настроєм у ресторані. Стриманий декор, меблі з темного дерева й тепле освітлення створюють у залі атмосферу затишку. Ми подбали про оформлення, яке налаштує вас і ваших гостей на гарний настрій і збільшить задоволення від трапези найкращими стейками столиці.

Goodman — це чудовий вибір для сімейного свята. Вечеря у VIP-залі — це прекрасна нагода продемонструвати близьким свою турботу і те, що ви завжди готові давати їм найкраще.

Goodman — це ваша перевага під час перемовин з партнерами. Ваші погляди і ставлення до бізнесу стануть зрозумілим одразу після запрошення на обід до нашого закладу. Нас обирають впевнені в собі та своєму житті люди, а ви саме з таких.

Між іншим, для компаній від 8 осіб ми пропонуємо знижку 25%. Насолоджуйтеся спілкуванням з важливими людьми, соковитими стейками з мармурової яловичини та гастрономічною кухнею в стейкхаусі Goodman. Ми також пропонуємо напої з колекції вишуканих вин з усього світу до будь-якої нагоди. Особливе вино для ділового обіду, вечірки або сімейних свят підтримає невимушену атмосферу та сприятиме жвавому спілкуванню.

Резервуйте VIP-залу в Goodman. Ми знаємо, як багато залежить від місця і пропонуємо вам тільки найкраще.

Київ, вул. Жилянська, 75

(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45

http://goodman.com.ua