Афіша кращих подій твого міста
Варто спробувати: кріплені вина зі знижкою 50%
17/01/2020 - 01/03/2020
КИЇВ

Варто спробувати: кріплені вина зі знижкою 50%

1

Якщо ви раптом скучили за сонцем, з радістю відкоркуємо для вас дещо особливе. Зігріваймося хересом, мадерою та портвейном — солодкими кріпленими винами, які в Goodman вам запропонують за півціни.

Кожен з цих напоїв справді унікальний: за своєю історією, походженням, кольором і ароматом. Якщо ви ще не полюбили кріплені вина, зустрічаємося в Goodman. Час починати дегустацію вишуканих кріплених вин.

Спеціалітети значно відрізняються від столових вин, але разом з тим вони універсальні. Пийте їх на аперитив або діжестив, поєднуйте зі стравами чи десертами. Смакуйте маленькими ковтками, щоб розпробувати багату палітру смаку, любуйтеся кольором, вдихайте легкі аромати фруктів і шоколаду — що б ви не робили, келих лікерного вина принесе незрівнянну насолоду не тільки гурману.

Інакше й неможливо, бо в стейкхаус Goodman потрапляють лише відбірні вина від найкращих виробників. Ми впевнені в якості кожної пляшки, тому пропонуємо спробувати за нагоди кожен зі спеціалітетів та визначити, який стане вашим фаворитом.

Продегустуйте херес Valdespino Pedro Ximenez El Candado від одного з найстаріших виробників Іспанії. Радимо пити його в якості діжестіву, поєднувати з сирами або міцним чаєм — його багатогранний смак гідно замінить будь-який десерт.

Класичний португальський портвейн Fonseca Tawny Port 10-річної витримки теж стане відмінним завершенням вашої трапези. Кобінуйте його з одним із десертів Goodman, щоб зрозуміти, яке саме поєднання вам подобається. Але портвейн прекрасний і соло. Розгадувати складні півтони його смаку — незабутнє задоволення, яке ми радимо спробувати.

Останній, але далеко не менш особливий пункт програми — це п’янка мадера з однойменного португальського регіону. Але просимо, навіть якщо наша благородна мадера підкорить вас із першого ж ковтка, не пийте її швидко. На півдні не люблять поспішати, тому віддайте честь батьківщині мадери та насолоджуйтеся її смаком поволі.

Якщо ви ще не включили кріплені вина до списку своїх улюбленців, спробуйте їх тепер зі спеціальною знижкою 50% від стейкхауса Goodman. Чекаємо на вас, наші вибагливі гурмани, щоб пригостити мадерою, хересом або портвейном. До нових зустрічей в Goodman!

Київ, вул. Жилянська, 75

(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45

http://goodman.com.ua