Афіша кращих подій твого міста
Ресторан в українському стилі як ідеальне місце для ділових зустрічей
КИЇВ

Ресторан в українському стилі як ідеальне місце для ділових зустрічей

Ресторанний комплекс «Диканька» розташований у затишній зеленій зоні поблизу станції метро «Дарниця». Окрім загальнодоступних основних залів та комфортних альтанок на свіжому повітрі, тут є вишуканий та усамітнений VIP-зал на 14 персон. До чого це ми, власне?

Запрошуємо вас зарезервувати столик, альтанку, а може й цілий VIP-зал на час ділових переговорів із партнерами! Якщо ваш офіс поруч і потрібна неформальна обстановка. Якщо до вашої компанії приїхали гості з інших країн чи міст України. Якщо ви з партнерами у дружніх стосунках і прагнете поєднати ділову розмову зі смачним обідом. Це все приводи завітати до «Диканьки».

Наші вправні офіціанти забезпечать першокласне обслуговування та порекомендують страви й напої відповідно до вашого заходу. Це може бути як смачна кава з вишуканим десертом, так і вельми щедрий банкет на вказану кількість персон. Ми допоможемо вам справити приємне враження завдяки традиційним українським стравам, а за необхідності подамо до столу французькі чи італійські делікатеси.

Якщо ваші перемовини передбачають вживання алкогольних напоїв, то у нагоді стане наше барне меню. Тут ви знайдете витримані коньяки, вина Грузії, Італії, Франції, а також віскі та горілку.

Ділові зустрічі у «Диканьці» — це поєднання корисного з приємним і неодмінно запорука вашого успіху!

Ресторан «Диканька»
вул. Малишка, 4А
(044) 573-35-23
(067) 434-05-02
http://www.dykanka.com.ua/