Афіша кращих подій твого міста
Подаруйте близькій людині справжнє свято у ресторані «Диканька»!
29/09/2020 - 25/12/2020
12:00-23:00
КИЇВ

Подаруйте близькій людині справжнє свято у ресторані «Диканька»!

Коли наближається найважливіше свято для вашої близької людини, її день народження, пропонуємо вам долучитись до організації гучного й красивого банкету з цього приводу. Спеціальна пропозиція для іменинників у ресторані «Диканька» стане вам у нагоді!

Святкування днів народжень у «Диканьці» відбуваються щиро, весело, за щедро накритими столами та у національному колориті, а фінальний рахунок за проведений захід обов’язково містить подарунок від закладу – знижку 30% на все меню кухні та бару! Пропонуємо скористатися даною вигодою не лише самим іменинникам при організації частування для друзів, а й їхнім близьким людям, що хочуть зробити приємний сюрприз і подарувати яскраві емоції та незабутній вечір!

Ювілей у батька чи матері, повноліття дитини, день народження коханої людини – долучайтеся до організації веселого свята з цього приводу в ресторанному комплексі «Диканька» і скористайтеся істотною знижкою на замовлення страв і напоїв. Серед їх розмаїття радимо звернути особливу увагу на страви з мангалу, вишукані й ситні салати, гарячі страви зі свинини, кролятини, досконало зготованої гуски чи качки. Особливим ваш святковий стіл зроблять такі страви як крученики, кров’янка, котлета «по-київськи» та асорті з домашніх ковбас чи солінь – авторське й бездоганне виконання знайомих з дитинства страв не залишить байдужим нікого!

Даруйте свято. Даруйте емоції та щирі вітання своїй рідній людині. Замовляйте банкет у ресторані української національної кухні «Диканька»!

Ресторан «Диканька»
(044) 573-35-23
(067) 434-05-02
http://www.dykanka.com.ua/